Kommunikation är A och O i vårt samhälle

Avancerad utrustning måste skyddas mot väder och vind, vandalisering och olyckor. Våra lösningar bidrar till hög driftsäkerhet.

Harju Elekter bidrar till fiber- och 5G-utbyggnaden i Sverige

Harju Elekter har ett anpassat utbud av fiberbodar, kapslingar och rack för både fibernät och 5G. Vår insikt i vilka krav som ställs på installationer av telekomutrustning, är tillräckligt djup för att vi ska kunna anpassa våra produkter till de krav som ställs av teleoperatörer, PTS, stadsnätsägare med flera.

Utbyggnaden av fibernät och 5G som nu pågår ger oss nya möjligheter med snabbare datahastighet, fler uppkopplade enheter, snabbare svarstider och mindre fördröjning som några av de största fördelarna.

Företag och industrier kommer i större utsträckning att förlita sig på IoT, maskin-till maskin-kommunikation, uppkopplad logistik och smarta fabriker.

Vår roll i detta är att bidra med praktiska lösningar så att kommunikationsutrustningen i varje installation får ett gott klimatskydd, med en skyddsklass och brandklassning som anpassas efter dina eller kundens krav och önskemål.

Fiberbodar

Harju Elekters fiberbodar är en pålitlig lösning för områdesnoder och levereras förinstallerade så att arbetet på site går snabbare och enklare. En genomtänkt grundkonfiguration underlättar planering och projektledning. Läs mer >

Telecom Mobile 5G

Teknikhus för 5G

Våra teknikhus skyddar din 5G-utrustning från smuts, vatten, vind, intrång och skadegörelse för hög driftssäkerhet. Teknikhusen levereras anpassade efter dina önskemål och med färdiginstallerade 19”-rack.
Läs mer >

Telecom Fiber