Produkter nu på hemsidan

Nu blir det enklare att hitta rätt produkter för lösningar inom eldistribution och kommunikation. Hela Harju Elekters produktutbud finns numera presenterat här på vår webbplats. På hemsidan hittar du uppdaterad information och tekniska data som hjälper dig finna den lösning som bäst matchar behoven i varje projekt.

Hela produktutbudet hittar du under rubriken Produkter.

Vill du se exempel på projekt och lösningar vi har levererat till kunder i just din bransch, så finns dessa nu under respektive affärsområde här på hemsidan. Varje projektexempel innehåller både teknisk beskrivning och foton från anläggningen.

Läs till exempel om likriktarstationen för Roslagsbanan i Arninge eller elförsörjningen till Gubbängens bandyhall.

Om du är ute efter lösningar som liknar de som beskrivs här på hemsidan och har frågor om specifika projekt, vänd dig till en av våra säljare eller till någon av våra affärsområdesansvariga.

Publicerad:
2020-11-23