Harju Elekter har blivit vald till partner av Ingrid Capacity & BW ESS

Harju Elekter AB är stolta över att ha blivit vald till partner av Ingrid Capacity & BW ESS för konstuktion, tillverkning och leverans av 6 st teknikhus på olika platser i landet, som ska sammankoppla totalt 89MW energilager med elnätet i syfte att öka stabiliteten och driftsäkerheten. Ingrid Capacity kommer i partnerskap med BW ESS att skapa en historisk utbyggnad av energilager i Sverige vilket vi är glada över att få vara en del av.

Teknikhusen av typ CombiFlex kommer att byggas i vår nya fabrik i Västerås under hösten 2023 fram till våren 2024 och innehålla bland annat MSP-ställverk, LSP-ställverk, transformator, kontrollutrustning och DC-system.

Harju Elekter Sweden ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Tillsammans bidrar vi till en tryggare elförsörjning.

Published:
2023-09-28