Förkonfigurerade fiberbodar förenklar inköp och planering

Harju Elekters nya EasyFLEX fiberbodar har en färdig grundkonfiguration och levereras med förinstallerade rack. Elcentralen levereras färdig för anslutning till elnätet, belysningen sitter på plats och klimatanläggningen är klar att tas i drift direkt när fiberboden står på plats.

Enkla, pålitliga teknikhus för fibernoder

Våra EasyFLEX fiberbodar är utformade för att passa allt från mindre till större områdesnoder. Den minsta storleken har plats för 2 till 3 rack, medan den största modellen utrustas med 6 till 8 rack.

Redo för fiberdragning direkt efter leverans

Alla våra fiberbodar levereras förinstallerade med all grundutrustning och eventuella tillval installerade. Så snart boden står på plats är den redo för fiberdragning.

Utformad och utrustad enligt PTS krav ”Robust fiber”

EasyFLEX fiberbodar är utformade enligt PTS krav på bland annat brandklassning, skyddsklassning och rostskydd. Konstruktionen är väl beprövad, med fuktsäker isolering och material som garanterar en lång livslängd till en rimlig kostnad.

Den färdiga konfigurationen, där allt från eluttag och belysning till klimatanläggning, genomföringar och markkjol är inkluderade, förenklar både inköp och projektplanering.

Bygglovsritningar hittar du här på vår hemsida.

Läs mer om våra fiberbodar >

Specifikation och offertförfrågan EasyFLEX Mini >
Specifikation och offertförfrågan EasyFLEX Midi >
Specifikation och offertförfrågan EasyFLEX Maxi >

Publicerad:
2021-08-27