Äntligen Sommar!

Harju Elekter i Sverige når resultatmålen även detta år trots alla utmaningar i omvärlden. En god orderingång på nätstationer och fastighetssidan, tillsammans med en ökning inom telekom och fiber, ger en stark bas inför hösten.

Satsningen på ett kompetenscenter i Västerås går enligt plan – där finns nu nio personer med fokus på både anbudssamordning, projektledning, och konstruktion.

Under året har totalt 16 personer anställts för olika positioner inom Harju Elekter Sverige, vilket gör att företaget är väl rustat för fortsatt expansion inom elkraft, telekom-fiber och automation.

Många spännande projekt har kommit in under våren, men ett är extra trevligt att omnämna: I slutet av maj fick Harju Elekter en order från MVS i Göteborg på en nätstation för matning av snabbladdare till ett evenemang i Mjölby som gick av stapeln 8e juli. Harju Elekter hade då producerat, levererat och installerat nätstation och matning, och hanterat allt markarbete på 7 veckor!

Det är så Harju Elekter vill arbeta: Nära samarbete med olika aktörer och flexibla helhetsåtagenden!

Nu går Harju Elekter ner lite grann på sparlåga under några få veckor, men vill passa på att önska alla kunder och intressenter en skön avkopplande sommar! Sedan är det full fart igen i augusti!

Produktion, leverans och installation av matning till snabbladdare från MVS för ett projekt för en större biltillverkare i Mjölby – allt på sju veckor!

Publicerad:
2021-07-09