Ny inköpschef till Harju Elekter Sverige

Nu stärker vi vår konkurrenskraft genom rekryteringen av Jeanette Hällje som inköpschef för den svenska marknaden. Jeanette kommer att arbeta med att säkra upp bra villkor gentemot Harju Elekters olika underleverantörer och med de leveranser som sker från Harju Elekters egna fabriker i Estland, Litauen och Finland.

En välfungerande inköpsprocess är en av nycklarna till välfungerande projekt och att vi kan slutföra alla leveranser i tid. Harju Elekters inköpare planerar inköpen för varje projekt så att rätt material och produkter finns på plats i rätt tid, men utan att projektet belastas med onödiga kostnader för lagerhållning.

Jeanette Hällje kommer närmast från Elbogen Electric AB där hon var inköps- och lagerchef. Med erfarenhet från strukturerat inköpsarbete och en passion för att förhandla bra villkor och skapa starka och långsiktiga leverantörsrelationer kommer hon att tillföra Harju Elekter viktig kompetens som självklart också kommer att gynna våra kunder!

Publicerad:
2021-05-28