Tydligare erbjudande, fler projektexempel och ritningar

Nu blir det lättare att hitta fram till rätt lösningar och kontaktpersoner för just din bransch! Vi har gjort om webbsidorna som beskriver vårt erbjudande för dig som arbetar med elkraft, vindkraft, energilagring, spårbunden trafik, fastigheter, automation, kommunikation och hamnar. På respektive sida hittar du nu en översikt över våra produkter och tjänster, med exempel på några av våra framgångsrika projekt. Via den nya strukturen är det alltid tydligt vem du ska kontakta med din förfrågan.

Du som gärna gör egen research hittar produktblad och ritningar på produktsidorna för nätstationer, och produktblad för övriga, som löpande kompletteras med mer information. När du sedan är redo att göra en offertförfrågan hittar du rätt kontaktperson på kontaktsidan eller på respektive branschsida. Det kan till exempel se ut som här nedan.

Publicerad:
2021-05-03