Gediget projektarbete ger nöjda kunder

Många detaljer ska vara på plats för att ett kundprojekt ska levereras och starta upp på tid och enligt specifikation. En viktig del, som Harju Elekter ser det, är att också leverera relevant och bra projektdokumentation, inkluderande instruktioner för handhavande och underhåll.

Kim Smidje är sedan en tid tillbaka anställd hos Harju Elekter Sverige för att vara ansvarig för just projektdokumentation. Kim är också ansvarig för produktinformation, som används i kalkylarbete och i anbudsammanhang, samt som stöd till Harju Elekter’s regionsäljare runt om i Sverige.

Harju Elekter’s fokus är att leverera anläggningar av olika slag, men detta kräver också att detaljer om olika produkter, som ingår i anläggningen, är lättillgängliga, både före och efter order.

Kim är förlovad, har tre barn, och bor i Hjärup, cirka 15 minuter från Malmö. Kim håller igång med crossfit på fritiden. Han har erfarenhet från elbranschen, där arbetsuppgifterna även tidigare har omfattat teknisk support till säljkåren.

Så här säger Kim om sin roll hos Harju Elekter Sverige: ”Jag vill vara en del av Harju Elekter-teamet, vara med i utvecklingen framåt, och se oss växa tillsammans. Jag är här för att hjälpa till på vägen att skapa struktur och avlasta i projekten.”

Publicerad:
2020-12-14