Ännu fler nya projekt till Harju Elekter

Beställningarna till Harju Elekter Sverige fortsätter. Sedan förra gången nya projekt annonserades, i början av juli, följer nedan några exempel på ytterligare beställningar.

Transformatorer till E.ON

E.ON Eldistribution har beställt epoxiisolerade transformatorer, som har låga energiförluster och anslutning av 400V på nedsidan, för leverans under hösten 2020.

Leveransen omfattar fem TESAR epoxiisolerade transformatorer, 800 kVA med låga förluster, samt projektledning, FAT och installationssupport.

Elcentraler till Kulturens Hus i Skellefteå

I ett tidigt skede i detta projekt stöttade SEBAB Bravida med teknisk support. Detta arbete har nu lett till att en beställning på totalt 74 centraler nyligen bekräftades via Bravida i Umeå. Leveranserna ska vara slutförda i under vintern i år.

Ett av skälen till att SEBAB valdes som leverantör är centralernas kraftiga plåtchassin och stora kopplingsutrymmen, vilket är uppskattat hos de elektriker som arbetar med denna typ av utrustning.

I leveransen ingår 74 MECHA-FLEX centraler i olika utföranden med mätning och KNX lösningar, samt projektledning, konstruktion, FAT och installationssupport.

Teknikhus till AT Träkomponenter i Edsbyn

Under sommaren nu levereras teknikhus och ställverk till AT Trädkomponenter via deras ramavtalsinstallatör Elektra.

Leveransen omfattar EasyFLEX teknikhus med plintgrund och kjolar, samt MECHA-FLEX LS servisställverk 1600 A. Konstruktion och FAT tester ingår också i leveransen.

Fortsatta leveranser till One Nordic

SEBAB fortsätter att leverera till ONE NORDICs hydroavdelning och deras uppgraderingsprojekt TÅSAN vattenkraftstation utanför Sysslebäck i Torsby kommun i Norrland.

Denna leverans omfattar HEKE Plåtstation 22/0,4 kV med transformator och lågspänningsfördelning, en MF hjälpkrafttransformator 315 kVA, kabeldon 630 A LS-fördelning med lister, samt ett ELCOVER LS generatorställverk för hjälpkraft med mätning och automation. Även här igår konstruktion och FAT tester.

Publicerad:
2020-08-10