Harju Elekter Sverige satsar digitalt

Nu tar Harju Elekter Sverige ett ytterligare kliv i sina digitaliseringssatsningar. Ett avtal har i dagarna undertecknats för införande av Monitor G5, vilket är ett heltäckande affärssystem. Systemet har integrerat beslutsstöd, består av moduler, och är optimalt för tillverkande företag. Det ska användas i hela Harju Elekters verksamhet i Sverige.

Det nya systemet kommer vara ett bra verktyg för att effektivisera interna processer såsom projekt- och produktionsplanering och mycket annat.

Harju Elekters Sverigechef, Mikael Schwartz Jonsson är nöjd: ”Genom att vi är en del av Harju Elekter koncernen har vi nu fått möjlighet att förstärka vår verksamhet ytterligare med ett avancerat affärssystem. Min syn är att supportsystem och verktyg ska finnas och utnyttjas maximalt för att vi ska kunna fokusera på att skapa optimala lösningar till våra kunder och leverera på tid, till rätt pris. Uttrycket ’Industri 4.0’ har ju funnits ett tag och står som jag ser det för bland annat för uppdatering i realtid. Med Monitor G5 får vi nu ett konkret verktyg som bidrar till tillförlitlig affärskritisk information i realtid.”

Publicerad:
2020-07-02