Ny Ekonomichef / Controller

SEBAB växer i Sverige och blir under andra halvåret i år Harju Elekter Sverige. I samband med detta sker en kraftfull satsning på fortsatt expansion i Sverige under det gemensamma varumärket, Harju Elekter.

För att hantera den växande verksamheten i Sverige har Johan Thimgren anställts som ekonomichef med ansvar för ekonomi, rapportering till huvudkontoret i Estland, samt ekonomistyrning. Johan ingår i ledningsgruppen för Harju Elekter Sverige.

Utanför jobbet är det familjen och fotboll som tar Johans tid. Johan gärna iväg på korta weekends till London och tittar på Arsenal.

Johan kommentarer sin nya position: ”Detta är en otrolig möjlighet och jag hoppas att kunna motsvara alla förväntningar. Jag kommer att få jobba med något jag verkligen tycker om och ska försöka styra ekonomin så det gynnar alla intressenter. Jag har fått en fantastisk bild av alla jag har mött på företaget, och det ska bli fantastiskt kul att vara med på resan.”

Mikael Schwartz Jonsson, VD Harju Elekter Sverige säger så här om Johan Thimgren: ”Johan kommer att förstärka vår ekonomifunktion och lyfta upp den till en ny nivå, framför allt vad gäller projektuppföljning, kostnadskontroll och ett nytt tänk kring struktur.”

Publicerad:
2020-06-03