Vi laddar inför ELFACK!

Efter tre års uppehåll på grund av pandemin är det äntligen dags för Elfack igen. Framtidens utmaningar inom elområdet är ett hett debatterat ämne. Elektrifieringstakten ökar och samhället behöver rusta upp för att möta kraftbehovet.

Elfack är den största mötesplatsen i norra Europa för aktörer inom energi och elektrifiering. Här händer det mycket – kunskap och erfarenheter utbyts och ovärderliga möten mellan människor sker. Harju Elekter ser fram emot att se dig hos oss i vår 230 kvadratmeter stora monter. Där vill vi höra dina idéer och tankar i kanske den mest inspirerande miljön marknaden erbjuder.

På mässan kommer vi bland annat visa teknikhus, en nätstation, samt låg- och mellanspänningsutrustning för applikationer såsom datacenter, snabbladdare, solparker, energilagringsanläggningar och fastigheter.

Vi kommer att uppdatera dig löpande här på vår Elfacksportal om vårt deltagande på Elfack. Bokmärk denna sida!

Kom sen och mingla, snacksa och ta en kaffe eller något annat i vår trevliga bar som vi kallar ”Energilagret”. Vi garanterar dig att det blir en av de mest spännande montrarna för kundanpassade produkter och system för elkraft!

Besök Harju Elekter i monter B08:42

Vi ses väl i Göteborg?

9–12 maj 2023 | Svenska Mässan i Göteborg

Registrera dig här
Sign up here