Vi hjälper till med att hålla trafiken igång

Harju Elekter har mångårig erfarenhet av lösningar för elektrifiering av järnväg, tunnelbana och spårvägar. Vi levererar också teknikbodar för signalsystem mm.

Spårbunden trafik är en del av framtiden

Våra lösningar för spårbunden trafik omfattar bland annat färdiga anläggningar med allt från likriktare till frånskiljare. En produkt som efterfrågas mycket från Harju Elekter är även tomma teknikhus för skydd av elektronikutrustning för spårbunden trafik.

Inom området spårbunden trafik ställs ofta höga krav och efterlevnaden av gällande standarder är av yttersta vikt. Genom att anlita Harju Elekter i dessa projekt kan du som kund känna dig säker på att rätt leverantör har valts då vi har agerat på denna marknad under många decennier.

Ett typiskt projekt kan omfatta installation av ett nytt luftisolerat ställverk, en likriktarstation, transformatorer och ett komplett kontrollsystem. Några viktiga aspekter för vårt arbete i nya projekt är att säkerställa en hög driftsäkerheten, höja personsäkerheten, samt att minska energi- och underhållskostnaderna.

Vårt nätverk av leverantörer och vår spetskompetens ger oss också en fördel i utförandet oavsett om det är en komplett likriktarstation eller ett tomt teknikhus. För oss är varje projekt lika mycket värt och möjligheten att få en återkommande kund är det vi ytterst strävar efter.

Nedan ett av våra projekt:

Likriktarstation, Roslagsbanan, Arninge

Vill du veta mer? Hör av dig!

    Affärsområdesansvarig

    Roland Andersson

    Vill du veta mer om elektrifiering mm av spårbunden trafik, ring mig på
    070-413 05 04 eller fyll i och skicka formuläret.