Industri- och kommersiella fastigheter

Pålitlig elförsörjning för stabil verksamhet

Verksamheten inom lager och distributionscentraler, i offentliga och kommersiella lokaler, likväl som inom tillverkande- och processindustri är beroende av stabil elförsörjning. Vi bidrar till detta genom att leverera centraler, ställverk och olika former av styr- och övervakningssystem.

Skräddarsydda lösningar för fastigheter av olika slag

Vi konstruerar och bygger systemen i våra egna produktionsanläggningar i Sverige.

Med lokal konstruktion och produktion är vi nära dig och unika i vårt erbjudande. Våra duktiga platschefer styr den dagliga verksamheten och lämnar inga detaljer därhän.

Vårt erbjudande sträcker sig från fastighetscentraler till färdiga ställverk. Vi arbetar nära våra partners men är ändå leverantörsoberoende. Alla lösningar är alltid testade och certifierade enligt senast gällande standarder.

Med Harju Elekter som din partner kan du känna dig trygg från order till leverns. Önskar du hjälp på plats, eller utbyggnad av din anläggning, har vi en egen serviceorganisation till ditt förfogande.

För att hålla vårt löfte om en hållbar leverans, ger vi ofta förslag på komponentval och konstruktion. Att förse marknaden med den senaste hållbara teknologin är något vi alltid strävar efter.

Lösningar vi arbetar med:

  • Mellanspänningsställverk
  • Lågspänningsställverk
  • Fastighetscentraler
  • Batteriskåp
  • Reservkraft

I menyn hittar du projektexempel!

Elförsörjning
Elförsörjning