Även sjöfart behöver el

Harju Elekter levererar system för elförsörjning till fartyg i hamn, likväl som till kranar. Vår systerverksamhet i Finland levererar elsystem till fartyg då det krävs insikt i de speciella förhållanden som gäller till sjöss.

Elförsörjning till fartyg och hamnkranar

Harju Elekter elektrifierar hamnar! Detta innebär bland annat landanslutningar till fartyg och elförsörjning till hamnkranar. Vi kan också hantera projekt för vägbelysning och signaler.

Inom detta område ställs höga krav och efterlevnaden av gällande standarder är av yttersta vikt. Genom att anlita Harju Elekter i dessa projekt kan du som kund känna dig säker på att rätt leverantör har valts då vi har agerat på denna marknad under många decennier.

Vårt nätverk av leverantörer och vår spetskompetens ger oss också en fördel i utförandet oavsett om det är en komplett likriktarstation eller ett tomt teknikhus. För oss är varje projekt lika mycket värt och möjligheten att få en återkommande kund är det vi ytterst strävar efter.

Lösningar för sjöfart

Vi har valt att inte bygga ett kompetenscenter för vårt affärsområde Marin i Sverige. Istället tar vårt systerbolag i Finland hand om allt som gäller elsystem för fartyg. De erbjuder kompletta, flexibla och pålitliga lösningar, och täcker allt från planering av elektriska system till materialförvärv, installation och driftsättning.

Besök vårt Center of Excellence för Marin i Finland via hemsidan här.

Nedan ett av våra projekt:

Primärstation, Värtahamnen, Stockholm

Vill du veta mer? Hör av dig!

    Affärsområdesansvarig

    Roland Andersson

    Vill du veta mer om elförsörjning till fartyg i hamn, kranar, mm ring mig på
    070-413 05 04 eller fyll i och skicka formuläret.