Solenergi ska vi ta tillvara

Eftersom elektrifiering är nyckeln till det fossilfria samhället har Harju Elekter idag produkter och lösningar som inte bara distribuerar el utan även genererar el från solenergi. Vårt fokus är projekt för större bostadsrättsföreningar samt distributionscentraler av olika slag.

Harju Elekter tar ett helhetsansvar och arbetar med erfarna leverantörer av delar till ett komplett solsystem. Vi tar också ansvar för förstudie och underlag för bygglov och kan även leverera batterilagring.

Solpaneler kommer från Scandinavian Solar Parks, ett ledande solbolag med över 8 års erfarenhet. De har en av de bästa solpanelerna med celleffektivitet >22,3%, och garanti på 80% effektivitet upp till 25 år.

Vi producerar egna kopplingsboxar av Mecha-Flex centraler i plåt med hög kvalitet upp till skyddsklass IP55.

DC Brytare 1 500 V, apparater och Digiware lösning för digital kvalitetsmätning av DC och AC, utgångar och ingångar på IT/IP nivå kommer från Socomec och är lagerförda i Sverige.

Växelriktarna som vi använder kommer bland annat från Huawei, som är av hög kvalitet med hög effektivitet. De har också en smart kommunikationslösning.

Harju Elekter är medlem i Svensk Solenergi:

Nedan ett av våra projekt:

Solcellsanläggning, BRF Jungfrudansen, Solna

Vill du veta mer? Hör av dig!

  Kontakta din regionssäljare!

  Regionssäljare Syd-Öst:
  Andreas Gullström
  070-681 79 47

  Regionssäljare Mälardalen:
  Jan Axelsson
  070-421 07 76

  Regionssäljare Norr:
  Emil Printz
  073-065 83 95