Möjliga lösningar

Standardlösning

Harju Elekter bygger apparatskåp och automatikutrustning som ger kontroll över teknisk utrustning med hjälp av kommunikation, el- och datalagring och dess överföring.

Varje utrustning är en skräddarsydd konfiguration enligt dina individuella krav och är byggd med förstklassiga hårdvarukomponenter från världens ledande tillverkare.

Harju Elekter tillverkar dina specifika, leverantörsoberoende skåp som är avgörande för säkerheten och tillförlitligheten vid industriell processkontroll och automatisering enligt dina specifikationer.

Vi har kunskap och erfarenhet av att bygga apparatskåp / styrskåp för de flesta branscher skräddarsydda helt enligt kundens önskemål.

Kundanpassad lösning

En av våra kunder utvecklar innovativa paketskåp och robotar, för att effektivisera paketleveranser för små och stora verksamheter.

Vi har tillsammans med dem tagit fram en el- och mekanisk konstruktion anpassade för deras behov och i deras design. Vi tillverkar och bygger sedan mekaniken och kopplar elektriskt och även funktionstestar den färdiga lösningen innan leverans till slutmontering hos kund i sitt paketskåp.