Ny HR-chef till Harju Elekter

Veronica Rohde är ny HR-chef på Harju Elekter Sverige. Hon är redan på plats på kontoret i Västerås som hon kommer att ha som bas. Veronica kommer senast från en HR-roll på Releasy, där hon utvecklade deras HR-processer. Hon har också erfarenhet från HR-arbete på Lidl.

Hos Harju Elekter blir Veronica ansvarig för att bygga upp vår HR-verksamhet och sätta de rutiner och processer på plats som kommer att behövas inför vår framtida expansion. En viktig del kommer självklart att vara rekryteringsprocessen och introduktionen av nya medarbetare. Som HR-chef kommer Veronica också fungera som stöd för våra chefer när det gäller olika löpande personalfrågor.

– Jag ser fram emot att få vara med och forma HR-arbetet på Harju Elekter redan nu i början av vår tillväxtresa. Jag hoppas kunna växa och utvecklas tillsammans med företaget, säger Veronica Rohde. Med rätt rutiner och processer för HR-arbetet kommer vi att bli en ännu mer attraktiv arbetsgivare, där kompetenta medarbetare väljer att jobba kvar länge.

Publicerad:
2022-01-26